Mozgásaim színhelye:

Mozgásaim színhelye:

2011. augusztus 14., vasárnap

Útra készen

Felmálháztam a bringát, nem először, ezért elég könnyedén ment. A sok év alatt letisztult listám, most is nagy segítségemre volt. Enélkül valószínűleg a fele felszerelés nem jutna eszembe. A szerelvény nem könnyű, de kezelhető, és csak az első néhány kilométer lesz furcsa vele holnap. Már mentem is egy próba kört, hogy teszteljem. Jó nehéz. :) De olyan vagyok mint egy csiga, viszem az egész házat, vagy legalábbis amit nélkülözhetetlennek tartok. A két évvel ezelőtti Tátra túra 1480 km volt, ez is ennek közelében lesz, remélhetőleg egy kicsit kevesebb szintemelkedéssel.
Az útvonal : Szedres-Eszék-Szarajevó-Mostar-Dubrovnik , majd egy kis pancsi a tengerben és ugyanez vissza. Sok bizonytalan elem van az úttal kapcsolatban, a szállást útközben minden éjjel rögtönzéssel fogjuk megoldani, de ez is a kaland része lesz. Nincs is sok mindenre szükségünk. Egy kis jó idő azért nem ártana, más minden adott, fiammal elhatároztuk nyugodtak leszünk és vidámak, de mindenekelőtt pozitívak. Majd megérkezés után elmesélem ez mennyire sikerült. :)

Ezúttal a blog nem marad teljesen szótlan, mert a jobb felső sarokban található Napi rövid életjel ablakban naponta fogok néhány szóban jelt adni magunkról a Twitteren keresztül, ugyanennek köszönhetően a Face Book-on is láthatóak lesznek ismerőseim számára ezek az üzenetek.

A következő bejegyzésig minden olvasómnak : Good Bye!

6 megjegyzés:

Ábrahám Exit Béla írta...

Esőmentes hátszelet! :-)

Hegyeli Hunor írta...

Rakjatok meg rendesen :)

Majd varom a beszamolot.

aranyos fodorka írta...

Kísérjen benneteket az őrangyalotok !
Nagyon várom a beszámolót !!!

mizsu26 írta...

Szép időt,jó utat nektek!!!
Várom a beszámolót! :)

@X írta...

OK!
Talán annyit a témához, hogy (bár nem kerékpározom sem !- és sok egyéb mást sem...) - de egyre inkább "elkívánkozom!" -
De ne bonyolítsam !
Jókat!
(Más épp' ma kezdtem ebbe belenézni : http://www.kerekvaros.hu/
vagy valami ilyesmi,- bocs' emlékezetből írtam. -

menetszél írta...

Nagyon jó utat kívánunk, sok szerencsét!